lauantai 1. toukokuuta 2010

Olo on kuin Vappu Pimiällä


Vapun aatto on takana ja samoin Riihimäki. Jaska ja Paska ratsasti illan kähmässä junalla Hyvinkään majoituksesta Riihimäelle ja suuntana oli tietysti paikallinen olutjuottola. Hyvinkäästä mainittakoon hotellin baarin hintataso ja uima-altaan viileä vesi. Baari vei meiltä rahat ja uima-allas mieskunnon. No, kummatkin oli jo muutenkin niin huonossa vireessä, että mikäpä siinä.

Ilta Riihimäellä tarjosi varsin humalaisia vapunviettiäjiä ja railakasta soitantoa. Ensimmäisessä setissä laskimme neljän sijasta paikoitellen kolmeen, mutta toisen setin aikana pääsimme jo viiteen. Olemme löytäneet uuden ystävän Mintusta. Hän uskollinen seuralainen, joka odottaa jokaisella keikkapaikalla janoten seuraamme. Otimme Mintusta mittaa ja olihan siinä jokunen Westonskin palan painikkeena.
Ravintolan päällikkö innostui keikastamme niinkin paljon, että otti lopputilin ja aikoo nyt lähteä Kiinaan ravintolayrittäjäksi!?! Olemmeko luoneet hirviön?!? Kiinan keikkoja odotellessa...

Tampere jäi juuri taakse ja kohta selätämme Oriveden. Pesemme munat ja varpaan välit kotona, jonka jälkeen seuraa välitön siirtyminen Saarijärven kylään. Siellähän on se tv-tohtorikin... Osaisikohan se parantaa Jaskan ja Paskan siitepölyallergian?!? Se on paska tauti!

Taustalla soi Eput ja J.Karjalainen. Paska pyyhkii ja kuittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti